Goed, grondig en netjes schuren is een kunst. Dat weten we bij Buvac maar al te goed. En het is net zo belangrijk om snel én efficiënt te schuren. Door het gebruik van de juiste tools en met de juiste kennis kun je tijdwinst boeken. Bij Buvac werken we daarom met topmerken als SAIT, VSM, Eisenblätter en Deerfos. Internationaal gerenommeerde tools die we aanbieden tegen marktconforme prijzen. En met al onze kennis en ervaring kunnen wij u ook uitstekend adviseren. Wij weten wat er nodig is om uw schuur-klus goed en efficiënt te klaren. Benieuwd? Neem dan gerust contact met ons op voor een advies op maat!

Fiber schuurschijven

Zoveel materialen, zoveel schuurschijven. Het draait natuurlijk om wat je wilt bereiken met de oppervlakte die je gaat schuren, afbramen of matteren. Bij Buvac hebben we voor iedere professional een ruim assortiment fiber schuurschijven. De ene schuurschijf leent zich namelijk veel beter voor RVS, de ander juist weer voor metaal, marmer of andere bouwmaterialen.

Velcro (klittenband) schuurpapier

Voor alle types schuurmachines en voor de lak-, hout- steen en metaalbewerking heeft Buvac een enorme range mogelijkheden. Velcro (klittenband) schuurpapier kunnen wij uit voorraad leveren in talloze kwaliteiten, afmetingen en van leveranciers als SAIT, en Deerfos.

Schuurlinnen

De naam zegt het al. Dankzij de met zand, amarilpoeder of glas bestreken linnen rug, leent dit zeer sterke schuurpapier zich uitstekend voor het zwaardere werk. Of het nu gaat om schuurbanden, om rollen, gevoerde of ongevoerde hulsjes, Buvac heeft het in alle diverse kwaliteiten en afmetingen. Geschikt voor de bewerking van alle metalen, gietijzer, hout, glas en bouwmaterialen. Let met name op onze 3AX kwaliteit; deze is speciaal voor RVS!

Schuurpapier

Of het nou rond, vierkant, rechthoekig, delta-vormig moet zijn, bij Buvac hebben we schuurpapier in alle vormen, soorten, maten en kwaliteiten. Geschikt voor alle soorten schuurmachines en voor de bewerking van alle metalen, gietijzer, hout, glas en bouwmaterialen. Heb je vragen over het juiste schuurpapier voor de juiste klus? We staan je graag te woord!

Vliesmateriaal

Het geschuurde oppervlak moet natuurlijk wel optimaal worden afgewerkt! Van onze speciale vliesrondjes (met een speciale steunpad met hoge centreernok) tot aan lasnaad-afwerkingschijven, vlieswielen en vliesbanden: Buvac heeft alles voor u in huis van diverse producenten zoals Eisenblätter.