Als het op ontbramen aankomt, dan is Buvac dé aangewezen partij. Al ruim 45 jaar werken we met de beste partners en premium suppliers. En in al die jaren hebben we een schat aan kennis en ervaring opgebouwd. Ontbramen is dan ook hét specialisme van Buvac. We beschikken over de juiste specialistische kennis van het hele proces, werken met de beste gereedschappen en hebben alle tools in huis om u te ondersteunen. Heeft u vragen over een onderdeel in uw ontbraamproces? Bent u op zoek naar de juiste tool? Buvac biedt u graag een advies op maat!

Ontbraam-, afrond- en fladderborstels

Welke ontbraammachine of afrondmachine of fladdermachine u ook heeft staan, bij Buvac kunt u terecht voor nieuwe borstels voor machines van Timesavers, Weber, Fladder, Ernst, Costa, Kuhlmeyer, Loewer, Lissmac, Q-Fin, RWT en anderen. Weet u niet precies welke borstel u nodig heeft; met onze specialistische kennis geven wij graag een advies op maat.

Snijschijven & afbraamschijven

Het is allereerst natuurlijk de vraag wat je precies wilt gaan doen. Ga je een stalen oppervlak afbramen of lassen wegslijpen? Heb je een rechte snijschijf nodig of een schijf met kom? Moet het een heel nauwkeurige afwerking zijn of mag het wellicht ietsje minder? Welke klus u ook wilt klaren, Buvac heeft er snij- en afbraamschijven in alle diktes en diameters voor.

Lamellenschijven/flapdiscs

Flapdiscs (ook wel lamellenschijven) zijn slijp- of afbraamschijven die worden gebruikt voor het afwerken van lasnaden, het slijpen van rondingen maar ook voor het zwaardere schuurwerk. Voor het afwerken van metaalbewerkingen als knippen, boren en zagen heeft Buvac lamellenschijven in alle soorten en maten in huis. Wij adviseren u graag welke variant schijf u voor uw klus nodig heeft

Ontbraamfrezen

Om te ontbramen heeft Buvac ook de keuze uit een breed assortiment hardmetalen stiftfrezen. Van cilindrische vorm tot kogelvorm, van kegelvormig tot rond, we kunnen ze in verschillende vormen en maten uit voorraad leveren. Bekijk alle frezen in onze webshop!

Slijpstiften t.b.v. ontbramen

Er zijn van die hoekjes waar je gewoonweg niet bij kunt met de grotere machines. Om die kleinste bochtjes en kantjes toch netjes af te kunnen werken, heeft Buvac uiteraard ook vele soorten en maten slijpstiften op voorraad. Bekijk ons assortiment in onze webshop of neem gerust contact met ons op als je vragen hebt.

Handontbraamgereedschap

Natuurlijk doe je veel klussen liever machinaal. Maar soms leent de behandeling zich daar simpelweg niet voor. Een raar bochtje, een moeilijk bereikbare plek, in sommige gevallen vertrouwt u gewoon weer op de handborstels en ragers. Kijk in onze webshop naar het handontbraamgereedschap van Noga en Shaviv.