Natuurlijk wil Buvac alleen gereedschappen en materialen aanbieden van de hoogste kwaliteit. Dagelijks zoeken wij in ons betrouwbare netwerk naar de nieuwste en beste producten die van waarde kunnen zijn voor onze klanten. Zo helpen wij hen efficiƫnter en goedkoper te werken.

We testen natuurlijk zelf graag ook. Dat vinden we niet alleen heel erg leuk, we willen ook zeker weten dat we met de beste materialen werken. Regelmatig zijn we in onze werkplaatsen bezig met onze test-apparatuur. Hiermee kunnen we bijvoorbeeld precies meten hoe snel materiaal verspaand wordt of hoe lang de standtijd van een borstel is. Deze testresultaten delen wij graag met onze relaties.

Maar het kan natuurlijk wel eens gebeuren dat u toch niet volledig tevreden bent met het geleverde product. Misschien functioneert het onverhoopt niet naar behoren of bent u niet tevreden over onze voorlichting of dienstverlening. Neemt u dan contact met ons op. Wij streven voortdurend naar verbetering en willen graag weten wat er aan de hand is. In goed overleg bedenken we samen de beste oplossing.