Onze voorliefde voor een heuse ‘finishing touch’ gaat verder dan de glans op hout of metaal. We laten glas ook graag glanzen. Al jarenlang is Buvac de exclusieve importeur van de elastische glaskant polijstschijven van Artifex in de Benelux. Dit bedrijf begon in de jaren 50 aan de ontwikkeling van deze schijven en is in de loop der jaren uitgegroeid tot één van de beste bedrijven ter wereld in haar vakgebied. Ze beschikt over een hoogwaardig en kwalitatief hoogstaand assortiment dat we graag een plek in onze webshop geven.

Glaskantpolijstschijven

De polijstschijven van Artifex zijn een begrip. Dat geldt voor zowel de kom-polijstschijven als voor de omtrekpolijstschijven die beide in ons assortiment te vinden zijn. Het is echter wel goed om te weten welke bindingen en kwaliteiten maar vooral ook welke vormen er zijn. Hiervoor kunt u contact opnemen met Buvac.

Schuurbanden voor glas

Buvac heeft een uitgebreid assortiment waterproof schuurbanden, kurkpolijstbanden en machines voor vlakglasbewerking. Wilt u meer informatie over deze produkten? Neem vrijblijvend contact met ons op!