Buvac – Gereedschappen voor de finishing touch!

Al vijfenveertig jaar is Buvac een solide en betrouwbare partner op het gebied van mechanische oppervlaktebewerking. Vanuit het hart van Eindhoven Brainport leveren wij al decennialang materialen en gereedschappen van hoge kwaliteit aan bedrijven uit de technische industrie. En met al onze kennis en ervaring weten we inmiddels hoe wij dat moeten doen.

Buvac is nieuwsgierig. We willen graag weten welke ontwikkelingen er zijn in de grote wereld van oppervlaktebewerking. Voortdurend zijn wij op zoek naar innovaties. Of onze klanten nou schuren, zagen, boren, slijpen of polijsten, we denken en werken graag met ze mee. Dat zorgt ervoor dat we mogen rekenen op een uitgebreid netwerk van nationale en internationale klanten en leveranciers die graag met ons in zee gaan.

Buvac is betrouwbaar. We begrijpen dat tijd geld kost en dat efficiënt werken dus noodzaak is. Om onze artikelen zo snel mogelijk te bezorgen, werken we dan ook met een klantgebonden voorraad en met een internationaal betrouwbare transporteur. Bovendien testen wij voortdurend onze gereedschappen en materialen. Zo weten we precies welke prestaties zij leveren en wat wij onze klanten bieden.

En we zijn gewoon gebleven. We werken vanuit onze eigen kracht en ervaring en willen simpelweg de beste producten en diensten leveren. Dat schreeuwen we liever niet van de daken. Met al onze kennis en ervaring doen we liever waar wij goed in zijn: samen werken naar de ‘finishing touch’!

Merken van Buvac